Maksuttomat

Avoimet kyselytunnit

Oletko kiinnostunut SelkoSeksin materiaaleista? Haluaisitko nähdä kuvia ja muita tuotteita? Haluatko kuulla hieman ajatuksiani seksuaalisuuden huomioinnista ja tarpeista? 

Järjestän Avoimet kyselytunnit kerran kuussa keväällä, jolloin esittelen SelkoSeksin olemassa olevia materiaaleja, kerron yhteistyön mahdollisuuksista sekä vastailen Teidän kysymyksiin. 

KEVÄÄN UUTUUTENA on tulossa SelkoSeks sertifikaatti ammattilaisille. Tästä kerron lisää ihan näinä päivinä muutenkin, mutta jos työskentelet erityistä tukea tarvitsevien ihmisten kanssa ja kiinnostaa yhteistyö SelkoSeksin kanssa, nyt kannattaa ehdottomasti olla linjoilla ja kuulolla somessa. 

Avoimet kyselytunnit järjestetään Zoomissa ja pääset ilmoittautumaan mukaan täältä: 

Ilmoittaudu mukaan

Kyselytunteja ei nauhoiteta eikä tallennetta jaeta. 

Kyselytunnit ovat ilmaisia. 

Nähdään linjoilla! 


Avoimet kyselytunnit Selkoseks

Olen Henna Kekkonen, toiminta- ja seksuaaliterapeutti. Olen toiminut erityistä tukea tarvitsevien ihmisten kanssa kuntoutuksen ammattilaisena yli 10 vuotta.

Työssäni olen käyttänyt kuvia ja puhetta tukevia menetelmiä varsinkin neurologisten ja kehitysvammaisten asiakkaiden kanssa. Kokemusteni kautta olen kehittänyt Selkoseks -selkokuvapankin seksuaalisuudesta, joka auttaa jo nyt useita terveydenhuollon ammattilaisia niin erikoissairaanhoidossa, hoivayksilöissä kuin neuvoloissa.

Olen luennoinut ja kouluttanut satoja terveydenhoitoalan ammattilaisia seksuaalisuuden teemoihin ja nyt haluan jakaa näitä oppeja mahdollisimman laajalle yleisölle.