Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 15.5.2020 alkaen

SelkoSeks verkkokauppa

Terapiaperhonen Oy (y-tunnus 2450832-7) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja tilausehtojen muutoksiin.

Yleistä

Voit tehdä ostoksia verkkokaupassamme ympäri vuorokauden. Jos sinulla on kysyttävää toimitustavoista, tuotteista tai maksutavoista, ota yhteyttä meihin ennen tilaamista. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita.
Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24% ja hinnat ilmoitetaan euroissa (€), mikäli toisin ei mainita.
Pidätämme oikeuden peruuttaa kauppa tai tehdä hintamuutoksia, mikäli tilattu tuote tai sen hinta ei vastaa todellista markkinahintaa johtuen esimerkiksi verkkokaupan teknisestä virheestä tai inhimillisestä virheestä.
Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.

Toimitusaika

Otamme tilauksen käsittelyyn mahdollisimman pian tilauksen saapumisesta, kuitenkin viimeistään 7 arkipäivän kuluttua.
Toimitusten viivästymisestä ilmoitamme suoraan asiakkaalle. Mikäli et saa tilausvahvistusta tilauksesta, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla toimisto@terapiaperhonen.com mahdollisten teknisten ongelmien varalta.
Annetut toimitusajat ovat arvioita toimitusajoista eivätkä sido myyjää. Terapiaperhonen Oy ei vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.

Toimitustavat

Selkoseks.fi verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n palveluita (nouto postista, smartpost, kotiinkuljetus) sekä Matkahuollon lähellä-pakettia.

Toimituskulut

Lähetyskulut kaikkialle Suomeen ovat maksuttomia.

Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Stripe (https://stripe.com/fi) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy: SELKOSEKS.FI.
Korttimaksut (Visa, Maestro, MasterCard, American Express, Apple Pay ja Google Pay)
Maksukortilla maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisesta verkkokaupassamme huolehtii Stripe. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan toimesta.

Henkilötiedot ja luottopäätös

Maksutapaa käyttäessäsi henkilöllisyytesi voidaan varmentaa pankkitunnuksillasi tupas-varmennepalvelun avulla. Varmennepalvelussa käytettävissäsi ovat pankeista Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, S-pankki sekä Ålandsbanken. Asiointi on mahdollista myös mobiilivarmennetta käyttämällä.

Palautukset

Virheettömillä ostoksilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä lähtien. Palautuksesta aiheutuvat kulut maksaa asiakas.
Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, otathan yhteyttä meihin sähköpostilla toimisto@terapiaperhonen.com tai puhelimitse 050 4750560 (arkisin 9-15).
Jos huomaat tuotteessa reklamoitavaa, ilmoita siitä meille 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli tuote on rikkoutunut kuljetuksen aikana, ota välittömästi yhteyttä postikonttoriisi ja kauppiaaseen.
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Palautusohjeet

Palautuksesta on aina ensin sovittava myyjän kanssa. Varmistathan ennen tuotteiden palautusta, että tuotteet ovat myyntikuntoisia.
Toimitusehtojen mukainen palautus on maksullinen.

Myyntialue

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta toistaiseksi vain Suomeen.