Arvokortit ja Parisuhteen suunta – pakettina

119,00 

Tämä paketti sisältää sekä Arvokortit että Parisuhteen Suunta pelin.

Parisuhteen Suunta on suunniteltu parisuhdetyötä tekeville ammattilaisille työkaluksi sekä kaikille meille, ketkä haluamme tutkia parisuhteemme suuntaa ja hyvinvointia. Peliä voi pelata noppaa heittämällä tai ihan vaan valitsemalla kysymyksiä keskustelun tueksi aihealueittain tai satunnaisesti. Tämän kysymyspatteriston tarkoituksena on lisätä vuorovaikutusta, helpottaa puheeksi ottoa ja auttaa kuuntelemaan toista. Kannustamme, että vastaaja saa vastata kysymykseen rauhassa ja kuuntelijan rooli on vain kuunnella.

Korteista löydät liki 200 erilaista kysymystä seuraavista aihealueista:

1.       Arki ja juhla: ”Miten suhtaudun rutiineihin?”

2.       Arvostus ja huomioiminen: ”Miten otan vastaan kehun kumppaniltani?”

3.       Tunteet: ”Miten minä pääsen pettymyksestä eteenpäin?”

4.       Seksi ja seksuaalisuus: ”Miten kerron omista fantasioistani kumppanilleni? Vai kerronko?”

5.       Yksin ja yhdessä: ”Miten pääsemme eteenpäin, jos suhteeseen tulee ristiriitoja?”

6.       Vuorovaikutus: ”Mistä tiedän, milloin on hyvä hetki keskustella jostain vaikeasta asiasta?”

Vaikka pelin nimi onkin Parisuhteen suunta, niin kysymykset käyvät kaikenlaisissa suhteissa eläville ihmisille, ketkä toivovat lisää työkaluja vuorovaikutuksen kehittämiseksi.

Kortit (32 kpl) ovat kestävää laminoitua pahvia. Lisäksi sisältyy ohjekortti, värinoppa ja pelikotelo.

Arvokorttien avulla arvojesi tarkastelu, laajentaminen ja selkeyttäminen helpottuvat. Korttien herättämillä keskusteluilla pääset paremmin kiinni siihen, mitkä arvot ohjaavat ajankäyttöäsi ja valintojasi. Hyvinvointisi kannalta on tärkeää tiedostaa, mikä on itsellesi tärkeää ja mikä toiminta on arvojesi mukaista. Arvojen tiedostaminen nopeuttaa myös arkista päätöksen tekoa, koska olet tiedostavampi, mistä arvoista haluat pitää kiinni. Arvojen pohdintaan on hyvä palata sopivin aika-ajoin, koska elämänkokemukset usein muovaavat myös arvojamme.

Arvoja pakassa on nimetty yli 200! Tämä on siis todella kattava paketti arvotyöskentelyyn. Halusimme tuoda arvovaihtoehdot mahdollisimmat kattavasti esille, jotta jokainen voi löytää omansa, juuri sen itselle tärkeän arvon, mikä sisimmässä säkenöi.

Arvokortit sisältävät 10 pääteemakorttia, jotka antavat mahdollisuuden tarkastella elämän isojen osa-alueiden arvoja tarkemmin. Pääteemakortit ovat Terveys, Seksuaalisuus, Ihmissuhteet, Vapaa-aika, Läheiset, Ystävät, Perhe, Eläimet, Työ ja Luonto.

Arvokortit mahdollistavat konkreettisen arvotyöskentelyn itsenäisesti, ohjaajan kanssa, terapeutin vastaanotolla tai työnohjauksessa. Kortteja voi siis käyttää oman elämän suunnan löytämisessä tai ammatillisessa kontekstissa.

Meille tärkeänä arvona on suomalainen työ, joten arvokortit on suunniteltu ja painettu Etelä-Savossa. Kortit ovat koneellisesti laminoituja, joten niiden käyttöikä on erittäin pitkä.

Voit kysyä lisää yhteydenottolomakkeen kautta TÄÄLTÄ.

Katso arvokorttien käyttövideo TÄÄLTÄ: 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arvokortit ja Parisuhteen suunta – pakettina”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *