Erityistä tukea tarvitsevien ihmisen seksuaalisuuden tukeminen ja huomioiminen -webinaari

34,90 

Erityistä tukea tarvitsevien ihmisen seksuaalisuuden tukeminen ja huomioiminen 

Tiistaina 25.4.2023 klo 13-16.30 

Kohtaatko työssäsi kehitysvammaisia tai autisminkirjon asiakkaita? Työskenteletkö erityistä tukea tarvitsevien ihmisten parissa? Oletko kohdannut seksuaalisuuteen liittyviä teemoja työssäsi ja kaipaat asiasta lisätietoa? Miten voisit työssäsi ohjata asiakkaita lisää seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa? Tarvitsetko lisää työkaluja puhevammaisten ihmisten kanssa toimiessa? 

Mitä on ableismi ja normatiiviset oletukset? Miten seksuaalioikeuksien toteutuminen tällä hetkellä kentällä voi? Miten voimme terveydenhuollossa lisätä seksuaalioikeuksien huomioimista?

Tämän koulutuksen tarkoituksena on antaa perustietoja seksuaalisuudesta erityistä tukea tarvitsevien ihmisten kanssa työskenteleville ammattilaisille ja läheisille. Tarkoituksena on lisätä ymmärrystä seksuaalioikeuksista ja niiden toteutumisen tukemisesta ja vahvistaa keskustelukulttuuria, jossa jokaisen oikeus seksuaalisuuteen toteutuu. 

Webinaari antaa perustason tietoa, taitoja ja näkökulmia kehitysvammaisten ja autisminkirjon kanssa työskenteleville ja toimiville henkilöille. 

3,5h webinaarissa pystyt myös kysymään itseäsi pohdituttavia asioita tai voit laittaa kysymyksesi etukäteen henna@selkoseks.fi , jolloin kysymykseen vastataan anonyymisti koulutuksen aikana. 

Webinaarikoulutus pidetään Zoomissa. Linkin saat ilmoittautumisen yhteydessä. Koulutuksesta tehdään tallenne, joka toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa. 

Nähdään linjoilla! 

HINTA 34,90€ sis alv.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Erityistä tukea tarvitsevien ihmisen seksuaalisuuden tukeminen ja huomioiminen -webinaari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *