Gynekologilla | Kommunikointitaulu | Selkoseks

9,90 

Taulu on tarkoitettu puheen ja kommunikoinnin tueksi gynekologin vastaanotolla käyntiin.  

Kommunikointitaulut voivat olla esimerkiksi tabletilla olevia tauluja tai tulostettuja arkkeja, jotka sisältävät kuvia valmiiksi tehdyistä aiheista. Jokaisella arkilla on yksi aihealue ja siihen aiheeseen liittyvät kuvat. SelkoSeksin kommunikointitauluista löytyy apuja esimerkiksi terveyteen, seksuaaliterveyteen, anatomiaan, seksiin, suhteisiin sekä vuorovaikutukseen.   

 

Tauluihin on koottu haluttuun tilanteeseen sopivia avainsanoja ja taulujen tarkoituksena onkin helpottaa ja tukea kommunikointia näissä halutuissa tilanteissa. Pelkästään näillä tauluilla ei tarvitse tilanteessa pärjätä, vaan taulusta löytyy ”en löydä merkkiä” -kuva. Tämän kuvan avulla on helpompi lähteä selvittämään erilaisilla kommunikointimenetelmillä haluttua asiaa.   

 

Kommunikointitaulun kuvat on valittu tarkoin tilanteiden mukaan. Kuva valitaan mahdollisimman paljon tilannetta vastaavaksi. Kommunikoinnin helpottamiseksi taulun vasemmasta reunasta löytyvät kysymyssanat. Kuvat ovat luokiteltu sanaluokittain ja väreittäin, esimerkiksi sinisellä pohjalla ovat henkilöt, kun taas punaisella verbit, vihreällä adjektiivit ja keltaisella substantiivit. Värikoodaus myös helpottaa ja nopeuttaa kommunikoinnin sujuvuutta sekä käytettävyyttä. Kommunikointitaulujen kuvat pyritään asettelemaan samoihin kohtiin eri tauluissa, esimerkiksi kuvat verbeistä ”haluta” ja ”en halua” ovat näissä SelkoSeksin tauluissa yleensä ylälaidassa ensimmäisinä kuvina vierekkäin.   

 

Kommunikointitauluja käytetään lausetasoisen viestinnän tukena. Sitä käytetään osoittamalla haluttua kuvaruutua. Tärkeää on käyttää taulua oman puheen tukena, mitä kautta puhe hidastuu ja selkeytyy.  Samalla keskustelukumppani oppii kuvien merkityksen ja saa mallia taulun käytöstä. Tauluilla voi tehdä kokonaisia lauseita tai sitä voi käyttää tukikuvina keskustellessa.   

 

Käyttäjäryhmää ovat henkilöt, joilla on vaikeuksia puheentuottamisen ja ymmärtämisen kanssa. Tauluja voi käyttää myös toiminnanohjauksen apuna, milloin se helpottaa eri tilanteissa etenemistä. Taulujen käyttäjinä voivat olla myös eri alojen ammattilaiset, jotka käyttävät tauluja puheen tukena. 

 

Kommunikointitaulut voit ostaa yksitellen tai erilaisina paketteina. Saat ladattua taulun omalle laitteellesi oston jälkeen ja voit myös tulostaa sen käyttöösi.  

Hinnasto:

  • 1 kpl 9,90€ (sis. alv 24%)
  • 5 kpl 44,90€ (sis. alv 24%)
  • 10kpl 84,90€ (sis. alv 24%)
  • 14 kpl 114,80€ (sis. alv 24%)

 

Lisätietoja ja yhteydenotot 

Henna Kekkonen  

puh. 0503447864  

henna@selkoseks.fi 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gynekologilla | Kommunikointitaulu | Selkoseks”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *