SEKSI JA SEKSIN VÄLINEET | Selkokuvapaketti 2023

262,00 

SEKSI JA SEKSIN VÄLINEET sisältää laajan ja monimuotoisen paketin Selkoseks pankin seksin ja seksivälineiden kuvista. Kuvat sisältävät laaja-alaisesti seksin monimuotoisuutta pyrkien huomioimaan erilaiset suhteet ja seksin mahdollisuudet. Osa kuvista on kuvitettu neutraalisti, jossa hahmon sukupuolta on pyritty kuvaamaan tunnistamattomasti. Kuvia ovat muun muassa ryhmäseksi, fistaus, piiskata, anaalitappi, liukuvoide ja dildo. Kuvia paketissa on yhteensä 131 kpl. Paketin ostamalla saat ladattua kuvat koneellesi jpg muodossa, jolloin voit käyttää niitä osana omaa kommunikoinnin apuvälinettä tai kommunikointitaulua. HINTA 262 

Nyt voit ostaa kuvia teemoittain tai kaikki kerralla!  

Koko kuvapaketissa löydät nyt huikeat 341 selkokuvaa aihealueina keho, anatomia, seksi, seksin välineet, suhteet, tunteet, terveys ja hygienia. Paketin ostamalla saat ladattua kuvat koneellesi jpg muodossa, jolloin voit käyttää niitä osana omaa kommunikoinnin apuvälinettä tai kommunikointitaulua.  

Koko paketin ostamalla kuville jää hintaa VAIN 1,34 € kappaleelta. Teemapaketeissa kuvien hinta on 2 € / kpl.   

 

JOS TYÖYHTEISÖSSÄ ON USEAMPI IHMINEN, ketkä tarvitsevat kuvat käyttöön, saat alennusta enemmän, mitä useamman paketin ostat (sekä kategoriapaketit, että kaikki kuvat kerralla). Ostaessasi 2-3 lisenssiä, saat alennusta -5 %. Ostaessasi 4-6 lisenssiä, saat alennusta 7,5 %, ostaessasi 7 lisenssiä saat 10 % alennusta.  Mikäli tarvitset useamman lisenssin kuin 7, otathan yhteyttä henna@selkoseks.fi ja teemme teille tarjouksen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SEKSI JA SEKSIN VÄLINEET | Selkokuvapaketti 2023”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *