SEKSI JA SEKSIN VÄLINEET | Selkokuvapaketti | Selkoseks

184,00 

SEKSI JA SEKSIN VÄLINEET sisältää laajan ja monimuotoisen paketin Selkoseks pankin seksin ja seksivälineiden kuvista. Kuvat sisältävät laaja-alaisesti seksin monimuotoisuutta pyrkien huomioimaan erilaiset suhteet ja seksin mahdollisuudet. Osa kuvista on kuvitettu neutraalisti, jossa hahmon sukupuolta on pyritty kuvaamaan tunnistamattomasti. Kuvia ovat muun muassa ryhmäseksi, fistaus, piiskata, anaalitappi, liukuvoide ja dildo. Kuvia paketissa on yhteensä 92 kpl. Paketin ostamalla saat ladattua kuvat koneellesi jpg muodossa, jolloin voit käyttää niitä osana omaa kommunikoinnin apuvälinettä tai kommunikointitaulua. 

Nyt voit ostaa kuvia teemoittain tai kaikki kerralla!  

Koko kuvapaketissa löydät nyt huikeat 262 selkokuvaa aihealueina keho, anatomia, seksi, seksin välineet, suhteet, tunteet, terveys ja hygienia. Paketin ostamalla saat ladattua kuvat koneellesi jpg muodossa, jolloin voit käyttää niitä osana omaa kommunikoinnin apuvälinettä tai kommunikointitaulua.  

Koko paketin ostamalla kuville jää hintaa VAIN 1,52 € kappaleelta. Teemapaketeissa kuvien hinta on 2 € / kpl.  

Otamme mielellämme vastaan ideoita ja toiveita seuraaviin päivityspaketteihin, että mitä kuvia käyttäjät tarvitsevat ja toivovat.  

Seuraava paketti uusia kuvia julkaistaan tammikuussa 2022! Kerro toiveesi hyvissä ajoin!  

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SEKSI JA SEKSIN VÄLINEET | Selkokuvapaketti | Selkoseks”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.