SUHTEET, TUNTEET JA KOSKETUS | Selkokuvapaketti 2023

128,00 

SUHTEET, TUNTEET JA KOSKETUS paketissa on Selkoseks pankin kuvat, jotka kuvaavat suhteita, suuntautumista, vuorovaikutusta, tunteita ja kosketusta. Kuvista löydät apuja esimerkiksi omien ja toisten rajojen opettamiseen, koska kuvista löydät muun muassa ei saa halata, ei saa koskea, saa koskea, saa halata, suudella, silittää, käsi housuissa jne. Kuvia paketissa on yhteensä 64 kappaletta.  Paketin ostamalla saat ladattua kuvat koneellesi jpg muodossa, jolloin voit käyttää niitä osana omaa kommunikoinnin apuvälinettä tai kommunikointitaulua. HINTA 128 €  

Nyt voit ostaa kuvia teemoittain tai kaikki kerralla!  

Koko kuvapaketissa löydät nyt huikeat 341 selkokuvaa aihealueina keho, anatomia, seksi, seksin välineet, suhteet, tunteet, terveys ja hygienia. Paketin ostamalla saat ladattua kuvat koneellesi jpg muodossa, jolloin voit käyttää niitä osana omaa kommunikoinnin apuvälinettä tai kommunikointitaulua.  

Koko paketin ostamalla kuville jää hintaa VAIN 1,34 € kappaleelta. Teemapaketeissa kuvien hinta on 2 € / kpl.   

 

JOS TYÖYHTEISÖSSÄ ON USEAMPI IHMINEN, ketkä tarvitsevat kuvat käyttöön, saat alennusta enemmän, mitä useamman paketin ostat (sekä kategoriapaketit, että kaikki kuvat kerralla). Ostaessasi 2-3 lisenssiä, saat alennusta -5 %. Ostaessasi 4-6 lisenssiä, saat alennusta 7,5 %, ostaessasi 7 lisenssiä saat 10 % alennusta.  Mikäli tarvitset useamman lisenssin kuin 7, otathan yhteyttä henna@selkoseks.fi ja teemme teille tarjouksen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SUHTEET, TUNTEET JA KOSKETUS | Selkokuvapaketti 2023”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *