Välineet

Toimimme seksin ja nautinnon välineiden asiantuntijana.

Oletko miettinyt mitä seksivälineitä on saatavilla? Oletko kiinnostunut itse hankkimaan itsellesi välineitä? Tarvitsisiko asiakkaasi tietoa tai tukea seksivälineistä ja niiden hankinnasta?

Henna toimii myös Amorin Oy:n yrittäjänä ja asiantuntijana ja Hennan kautta saa lisää tietoa välineistä, voi tilata itselleen välineitä sekä tutustua välineiden maailmaan. 

Henna on kouluttanut seksin ja nautinnon välineistä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja luennoinut aiheesta muun muassa Sairaanhoitajapäivillä sekä Apuvälinemessuilla.

Henna tarjoaa mahdollisuuden luentoon, koulutukseen tai kevyempään tilaisuuteen seksin ja nautinnon välineistä erityisosaamisenaan erityistä tukea tarvitsevat ihmiset. Olemme suunnittelemassa jopa omaa katalogia nimenomaan erityisryhmille vuoden 2023 aikana.

Koulutuksemme ja luentomme tarjoaa teille tietoa seksuaalisuuden kohtaamisesta ja keinoja ohjata asiakkaita tuotteiden käytössä. Koulutuksessa käydään läpi eri tuoteryhmät, tuotteiden toiminta käytännössä ja sitä, mitä henkilökunnalta vaaditaan, jos asiakas haluaa tuotteiden käyttöön apua. Henkilökunta ja jos haluatte, myös asiakkaat pääsevät tutustumaan ja halutessaan tilaamaan tuotteita, saamalla niihin myös opastuksen.

Eli koulutusta ja välineiden esittelyä on saatavilla sekä henkilökunnalle että asiakkaille itselleen.

Hinta käynnille määritellään tilaajan toiveiden mukaisesti, joten pyydä rohkeasti tarjous sähköpostilla henna@selkoseks.fi tai soittamalla 0503447864.

Voit myös yksityishenkilönä pyytää Hennan pitämään Amorin Opaalia, jossa Henna keskustelee nautinnosta ja seksin välineistä. Tilaisuus voi olla hetki ystävien kesken, polttarit tai muu rento illanvietto, jossa haluatte sukeltaa nautinnon maailmaan. Amorin Opaalin hinta on 150€. Tilausvelvoitetta ei ole, mutta aina on mahdollisuus tilata tuotteita.

 

Olen Henna Suikki, toiminta- ja seksuaaliterapeutti. Olen toiminut erityistä tukea tarvitsevien ihmisten kanssa kuntoutuksen ammattilaisena.

Amorin yrittäjänä olen toiminut vuoden 2023 alusta ja tavoitteenani on purkaa myyttejä ja tabuja liittyen seksin ja nautinnon välineisiin. Kaikki eivät halua välineitä käyttää, mutta heille ketkä niitä toivovat, olisi tärkeää mahdollistaa välineisiin tutustuminen, niiden käytön ohjaaminen sekä niistä huolehtiminen.

Olethan rohkeasti yhteydessä, ihan mitä vaan kysyttävää sinulla olisi!

Tutustu myös Seksuaalisuus terveydenhuollossa -koulutuskokonaisuuteen