Webinaarit

Seksuaalisuus terveydenhuollossa -webinaarisarja alkaa!

Miten kommunikoida seksuaalisuudesta, kun se ei ole puheella mahdollista? Onko palvelut kaikille saavutettavia ja ymmärrettäviä?

Nämä kysymykset on olleet toiminta- ja seksuaaliterapeutin työni lähtökohtana jo yli 10 vuoden ajan.

Maksuton webinaarisarjani ”Seksuaalisuus terveydenhuollossa” antaa työkaluja terveydenhuollon ammattilaisille siihen, miten voimme käsitellä seksuaalisuuteen ja seksiin liittyviä asioita asiakkaiden ja potilaiden kanssa ja mitä meidän tulisi huomioida herkän aiheen puheeksi ottamisessa.

Ensimmäinen webinaari teemalla ”Sairastumisen ja vammautumisen vaikutukset seksuaalisuuteen” järjestetään 19.1.2022 klo 13-14.

Webinaarissani kerron miten vakava sairaus tai vammautuminen voi vaikuttaa seksuaalisuuteen ja miten terveydenhuollon ammattilaisina voimme ottaa seksuaalisuuden puheeksi sensitiivisesti?

Seksuaalisuus terveydenhuollossa -webinaarisarjani jatkuu seuraavin teemoin:

16.2.2022 klo 13–14 Seksuaalisuuden huomiointi kuntoutuksessa

2.3.2022 klo 13–14 Seksuaalisuuden erityispiirteitä kehitysvammaisten tai autismin kirjon ihmisten parissa

30.3.2022 klo 13–14 Seksuaaliväkivallan ennaltaehkäisy erityisryhmien parissa

Webinaarit ovat maksuttomia ja niiden sisältö on suunnattu terveydenhoitoalan ammattilaisille. Webinaarien kautta haluan tuoda esille monipuolisia työkaluja ja konkreettisia oppeja seksuaalisuudesta kommunikointiin haastavassa potilastyössä.

Ilmoittaudu maksuttomiin webinaareihin

Henna Kekkonen SelkoSeksin perustaja

Olen Henna Kekkonen, toiminta- ja seksuaaliterapeutti. Olen toiminut erityistä tukea tarvitsevien ihmisten kanssa kuntoutuksen ammattilaisena yli 10 vuotta.

Työssäni olen käyttänyt kuvia ja puhetta tukevia menetelmiä varsinkin neurologisten asiakkaiden kanssa. Kokemusteni kautta olen kehittänyt Selkoseks -selkokuvapankin seksuaalisuudesta, joka auttaa jo nyt useita terveydenhuollon ammattilaisia niin erikoissairaanhoidossa, hoivayksilöissä kuin neuvoloissa.

Olen luennoinut ja kouluttanut satoja terveydenhoitoalan ammattilaisia seksuaalisuuden teemoihin ja nyt haluan jakaa näitä oppeja mahdollisimman laajalle yleisölle.

Henna Kekkonen