Search
Close this search box.

På Svenska

FÖRELÄSNINGAR, MATERIAL OCH SEXUALTERAPI

Material

SelkoSeks erbjuder lättförståeliga bilder och material för diskussioner om sexualitet, sexualundervisning samt vägledning och terapiverksamhet.

I vårt material hittar du guider, information, artiklar och kommunikationsbilder.

FÖRELÄSNINGAR

Vi erbjuder omfattande utbildning om teman kring sexualitet, särskilt för yrkesverksamma inom social- och hälsovårdssektorerna.

Vi specialiserar oss på intellektuella funktionsnedsättningar och autismspektrum, men också i stor utsträckning på effekterna av sjukdom och funktionshinder.

Vi genomför utbildningar över hela Finland, både personligen och online. Utbildningarna är tillgängliga på finska och engelska.

Sexualterapi

Sexualterapi är tillgänglig i Mikkeli för personliga sessioner och på distans i hela Finland.

Du kan söka sexualterapi antingen individuellt eller tillsammans med en partner.

Jag erbjuder också sexualterapi genom betalningsåtaganden från försäkringsbolag och välfärdsområden.  Sexualterapi är tillgänglig på finska och engelska. Om du behöver sexualterapi på svenska, fråga mer så kan jag rekommendera en terapeut till dig.

SelkoSeks erbjuder omfattande stödtjänster och material om teman kring sexualitet.

SelkoSeks är ett heltäckande servicekoncept som tillhandahåller allt du behöver angående sexualitet.

Genom oss hittar du utbildningar och expertföreläsningar, beställda texter och hjälp med att producera dina egna material, handledning och konkreta material för att stödja ditt arbete.

Sexualterapitjänster är också tillgängliga för alla som behöver det, inklusive genom betalningsåtaganden.  Sexualterapi är tillgänglig på finska och engelska. Om du behöver sexualterapi på svenska, fråga mer så kan jag rekommendera en terapeut till dig.

Tveka inte att kontakta mig om allt som rör sexualitet – jag finns här för dig!

 

koulutukset
SelkoSeks selkokuvat

Nästan 500 lättförståeliga bilder och mycket mer material!

SelkoSeks skapades ursprungligen för att möta behovet av lättförståeliga bilder och visuella kommunikationsmaterial, särskilt för personer med särskilda behov, yrkesverksamma som arbetar med dem och deras anhöriga.

Under åren har SelkoSeks expanderat för att erbjuda inte bara kommunikationsbilder utan också ett brett utbud av andra material.

Vi erbjuder utbildning över hela Finland om teman relaterade till sexualitet och är i stor utsträckning specialiserade på effekterna av sjukdom och funktionshinder på sexualitet, samt intellektuella funktionsnedsättningar och autismspektrum.

SelkoSeks bildbank innehåller imponerande 469 lättförståeliga bilder.

Välkommen till vår webbplats!

Kommunikationsbilder tillgängliga i tre olika hudtoner.

SelkoSeks bildbank innehåller nästan 500 kommunikationsbilder, som också finns i tre olika hudtoner. Baspaketet inkluderar bilder med ljus hud, men om du behöver bilder i alla hudtoner, tveka inte att kontakta oss.

SelkoSeks är engagerad i att erbjuda högkvalitativt stöd och material för att förstå och hantera sexualitet. Jag vill vara ditt stöd i alla frågor som rör sexuell hälsa.

Kontakta mig – jag finns här för dig!

Du kan kontakta mig på följande sätt:

Per telefon: Ring mig på nummer +35850 344 7864. Jag svarar gärna på dina frågor och ger personlig rådgivning.

Via e-post: Skicka ett e-postmeddelande till henna@selkoseks.fi. Jag strävar efter att svara på meddelanden inom 24 timmar.

Henna Suikki

  • Ergoterapeut (Master’s Degree) 
  • Specialist in Sexological Counselling (NACS)

Material på svenska

Njut av sex svenska

Njut av sex -guiden

Den här guiden berättar om olika sexleksaker och hjälpmedel som kan hjälpa dig njuta av sex.

Sexleksaker är redskap som man använder då man har sex. En sexleksak kan man använda ensam eller tillsammans med en partner eller partners. Den här guiden är lättläst.  Den här guiden är avsedd för alla som har nytta av lättläst språk. Guiden kan också användas av professionella inom social- och hälsovården. 

Här kan du ladda ner PDF versionen gratis.