Tilausehdot

Voimassa 1.8.2021 alkaen

SelkoSeks verkkokauppa

Terapiaperhonen Oy (y-tunnus 2450832-7) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja tilausehtojen muutoksiin.

SelkoSeks palvelun sisältö

SelkoSeks selkokuvapankki kattaa tällä hetkellä yli 250 selkokuvaa, jotka ovat ostettavissa koko pakettina tai teemoittain. Tuotteista löydät myös kommunikaatiotaulut. Selkokuvat ja kommunikaatiotaulut ostetaan verkkokaupan kautta, jonka jälkeen ostaja pystyy lataamaan tuotteet JPG (selkokuvat) ja PDF (kommunikointitaulut) muodossa omalle laitteelleen. Latausyrityksiä on kolme kappaletta, jonka jälkeen latausmahdollisuus poistuu.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa lisäämällä ne ostoskoriin. Maksun suoritat kassalla antamalla luotto- tai pankkikortin tiedot. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti ja maksukortin numeroita käsittelee ainoastaan maksupalvelun tarjoajamme. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toteuttamiseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Saat kuitin sähköpostitse tilauksen jälkeen. Henkilötietojen käyttämisestä markkinointiin pyydämme erikseen luvan. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin tilausehtoihin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi meille ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Viesti sisältää linkit sähköpostiosoitteesi vahvistamiseen, salasanan vaihtamiseen ja sisäänkirjautumiseen sekä kuitin maksusta.

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Visma Pay- maksupalvelun yhteystiedot: Visma Pay, Paybyway Oy (2486559-4). helpdesk@vismapay.com puhelin: 0931542037 (arkisin klo 8-16). Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, joka on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vrk korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta www.jousto.com

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus ja kuitti maksutapahtumasta. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitusaika ja toimitustapa

Verkossa tehdyn tilauksen yhteydessä pystyt lataamaan kuvat saman tien omalle koneellesi tai tabletillesi.

Vaihto- ja palautusehdot

Palvelulla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteissa palvelemme teitä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen avulla. Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä puhelimitse Henna 0503447864, henna@selkoseks.fi