Search
Close this search box.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot Terapiaperhonen ja Selkoseks verkkokauppa

Yleistä

Voit tehdä ostoksia verkkokaupassamme ympäri vuorokauden. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Selkoseks verkkokauppa myy tuotteita vain täysi-ikäisille. Verkkokauppamme sisältää painettuja materiaaleja sekä digitaalisia tuotteita ja palveluita. Digitaalisissa tuotteissa latausyrityksiä on vähintään kolme kappaletta ja linkin voimassaolo on 90 päivää, ellei muutoin mainita. Tämän jälkeen latausmahdollisuus poistuu. Kaikki hintamme sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden peruuttaa kauppa tai tehdä hintamuutoksia, mikäli tilattu tuote tai sen hinta ei vastaa todellista markkinahintaa johtuen esimerkiksi verkkokaupan teknisestä virheestä tai inhimillisestä virheestä.

Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa lisäämällä ne ostoskoriin. Maksun suoritat kassalla valitsemallasi maksutavalla. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti ja maksukortin numeroita käsittelee ainoastaan maksupalvelun tarjoajamme. Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse tilauksen jälkeen, joka toimii myös kuittina. Henkilötietojen käyttämisestä markkinointiin pyydämme erikseen luvan. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin tilausehtoihin.

Toimitusaika

Digitaaliset tuotteet toimitetaan heti joko tilausvahvistuksen yhteydessä tai heti onnistuneen ostotapahtuman jälkeen, ellei erikseen toisin mainita. Lähetettävissä tuotteissa otamme tilauksen käsittelyyn mahdollisimman pian tilauksen saapumisesta, kuitenkin viimeistään 7 arkipäivän kuluttua.

Toimitusten viivästymisestä ilmoitamme suoraan asiakkaalle. Mikäli et saa tilausvahvistusta tilauksesta, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla toimisto@terapiaperhonen.com (Terapiaperhosen verkkokauppa) tai henna@selkoseks.fi (Selkoseksin verkkokauppa) mahdollisten teknisten ongelmien varalta.

Annetut toimitusajat ovat arvioita toimitusajoista eivätkä sido myyjää. Terapiaperhonen Oy ei vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n palveluita (nouto postista, smartpost, kotiinkuljetus) sekä Matkahuollon lähellä-pakettia.

Toimituskulut

  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • Pakettitoimitus 8,90€
  • Kirjetoimitus 2,90€ (fyysiset lahjakortit)
  • Digitaaliset tuotteet ja palvelut (ei toimitusmaksua)
  • Toimitus ulkomaille alkaen 15€ + alv.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Palautukset

Virheettömillä ostoksilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, poislukien digitaaliset tuotteet ja palvelut. Digitaalisissa tuotteissa ja palveluissa ennakkosuostut peruuttamisoikeuden puuttumiseen osto- ja maksuhetkellä. Varmistathan siis digitaalisen tuotteen sopivuuden ennen sen ostoa. Palautusoikeuden sisältävissä tuotteissa (lähetettävät tuotteet) palautusoikeus lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä lähtien. Palautuksesta, noutamattomasta sekä uudelleen lähetyksestä aiheutuvat kulut maksaa asiakas itse.

Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, otathan yhteyttä meihin.

  • Terapiaperhosen verkkokaupan tilaukset: toimisto@terapiaperhonen.com tai puh. 050 4750560 (arkisin 9-14).
  • Selkoseksin verkkokaupan tilaukset: henna@selkoseks.fi tai puh. 0503447864

Jos huomaat tuotteessa reklamoitavaa, ilmoita siitä meille 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli tuote on rikkoutunut kuljetuksen aikana, ota välittömästi yhteyttä postikonttoriisi ja meihin.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Palautusohjeet

Palautuksesta on aina ensin sovittava myyjän kanssa. Varmistathan ennen tuotteiden palautusta, että tuotteet ovat myyntikuntoisia.

Toimitusehtojen mukainen palautus on maksullinen.

Myyntialue

Lähetettäviä tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta toistaiseksi Suomeen sekä EU-alueelle.


Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteissa palvelemme teitä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen avulla. Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä puhelimitse Henna 0503447864, henna@selkoseks.fi Yhteydenottolomakkeen löydät TÄÄLTÄ.