Tilausehdot

Voimassa 27.10.2019 alkaen

SelkoSeks verkkokauppa

Terapiaperhonen Oy (y-tunnus 2450832-7) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja tilausehtojen muutoksiin.

SelkoSeks palvelun sisältö

SelkoSeks selkokuvapankki kattaa tällä hetkellä yli 150 selkokuvaa, jotka ovat käytettävissä joko kuukausimaksulla tai kertamaksulla. Selkokuvat ovat käytettävissä käyttäjätunnuksen kautta verkkopalvelustamme. Voit käyttää selkokuvapankki tietokoneen selaimella tai mobiililaitteella, kuten tabletilla tai älypuhelimella. Palvelun käyttö vaatii nettiyhteyden. Kertamaksun ostajana saat käyttöösi pdf-tiedoston selkokuvistamme joka on käytettävissä sellaisenaan (ilman nettiyhteyttä) tai tulostettuna.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa valitsemalla joko kuukausimaksu tai kertamaksu vaihtoehto. Kassalla pääset luomaan käyttäjätunnuksen itsellesi antamalla nimesi ja sähköpostisi. Maksun suoritat kassalla antamalla luotto- tai pankkikortin tiedot. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti ja maksukortin numeroita käsittelee ainoastaan maksupalvelun tarjoajamme Stripe. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toteuttamiseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Saat kuitin ja tietoja käyttäjätilistäsi sähköpostitse tilauksen jälkeen. Henkilötietojen käyttämisestä markkinointiin pyydämme erikseen luvan. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin tilausehtoihin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Stripe (https://stripe.com/fi) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy: SELKOSEKS.FI.

Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi meille ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Viesti sisältää linkit sähköpostiosoitteesi vahvistamiseen, salasanan vaihtamiseen ja sisäänkirjautumiseen sekä kuitin maksusta.

Maksutavat

Korttimaksut (Visa, Maestro, MasterCard, American Express, Apple Pay ja Google Pay)

Maksukortilla maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisesta verkkokaupassamme huolehtii Stripe. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan toimesta.

Henkilötiedot ja luottopäätös

Maksutapaa käyttäessäsi henkilöllisyytesi voidaan varmentaa pankkitunnuksillasi tupas-varmennepalvelun avulla. Varmennepalvelussa käytettävissäsi ovat pankeista Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, S-pankki sekä Ålandsbanken. Asiointi on mahdollista myös mobiilivarmennetta käyttämällä.

Tilaus- ja maksuvahvistus


Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus ja kuitti maksutapahtumasta. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.


Toimitusaika ja toimitustapa


Verkossa tehdyn tilauksen yhteydessä luot käyttäjätunnukset, joiden avulla pääset kirjautumaan sisään työkaluun heti maksettuasi tilauksen.

Vaihto- ja palautusehdot

Palvelulla ei ole palautusoikeutta, mutta kuukausitilauksen voit peruuttaa milloin vain. Tilaus päättyy kyseisen maksukauden loppuun. Tilauksen peruuttaminen onnistuu käyttäjätunnusten avulla verkosivuston ohjausnäkymässä.

Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteissa palvelemme teitä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen avulla. Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä puhelimitse.