Kommunikointitaulupaketti 16 kpl | Selkoseks

29,90 

Tästä paketista löydät 16 valmista kommunikaatiotaulua, jotka on luotu helpottamaan erilaisia keskusteluja ja vuorovaikutustilanteita liittyen seksuaalisuuden teemoihin.

Saat ladattua taulut omalle koneellesi oston jälkeen ja voi tulostaa niitä käyttöösi.

Kommunikointitaulut voivat olla esimerkiksi tabletilla olevia tauluja tai tulostettuja arkkeja, jotka sisältävät kuvia valmiiksi tehdyistä aiheista. Jokaisella arkilla on yksi aihealue ja siihen aiheeseen liittyvät kuvat. SelkoSeksin kommunikointitaulut on tehty avuksi esimerkiksi terveyteen, seksuaaliterveyteen, anatomiaan, seksiin, suhteisiin sekä vuorovaikutukseen.   

Tauluihin on koottu haluttuun tilanteeseen sopivia avainsanoja ja taulujen tarkoituksena onkin helpottaa ja tukea kommunikointia näissä halutuissa tilanteissa. Pelkästään näillä tauluilla ei tarvitse tilanteessa pärjätä, vaan taulusta löytyy ”en löydä merkkiä” -kuva. Tämän kuvan avulla on helpompi lähteä selvittämään erilaisilla kommunikointimenetelmillä haluttua asiaa.   

Kommunikointitaulut ja niiden kuvat on valittu tilanteiden mukaan. Kuva valitaan mahdollisimman paljon tilannetta vastaavaksi. Kommunikoinnin helpottamiseksi taulun vasemmasta reunasta löytyvät kysymyssanat. Kuvat ovat luokiteltu sanaluokittain ja väreittäin, esimerkiksi sinisellä pohjalla ovat henkilöt, kun taas punaisella verbit, vihreällä adjektiivit ja keltaisella substantiivit. Värikoodaus myös helpottaa ja nopeuttaa kommunikoinnin sujuvuutta sekä käytettävyyttä. Kommunikointitaulujen kuvat pyritään asettelemaan samoihin kohtiin eri tauluissa, esimerkiksi kuvat verbeistä ”haluta” ja ”en halua” ovat näissä SelkoSeksin tauluissa yleensä ylälaidassa ensimmäisinä kuvina vierekkäin.   

Kommunikointitauluja käytetään lausetasoisen viestinnän tukena. Sitä käytetään osoittamalla haluttua kuvaruutua. Tärkeää on käyttää taulua oman puheen tukena, mitä kautta puhe hidastuu ja selkeytyy.  Samalla keskustelukumppani oppii kuvien merkityksen ja saa mallia taulun käytöstä. Tauluilla voi tehdä kokonaisia lauseita tai sitä voi käyttää tukikuvina keskustellessa.   

Käyttäjäryhmää ovat henkilöt, joilla on vaikeuksia puheentuottamisen ja ymmärtämisen kanssa. Tauluja voi käyttää myös toiminnanohjauksen apuna, milloin se helpottaa eri tilanteissa etenemistä. Taulujen käyttäjinä voivat olla myös eri alojen ammattilaiset, jotka käyttävät tauluja puheen tukena. 

Saat ladattua taulut omalle laitteellesi oston jälkeen ja voit myös tulostaa sen käyttöösi.  

Paketti sisältää:

  • Seksivälineen hankinta: Taulu on tarkoitettu puheen ja kommunikoinnin tueksi seksivälineen hankinnassa.  
  • Dildon ja vibraattorin käyttäminen: Taulu on tarkoitettu puheen ja kommunikoinnin tueksi dildon ja vibraattorin käytöstä keskusteluun ja ohjeistukseen.  
  • Ehkäisy: Taulu on tarkoitettu puheen ja kommunikoinnin tueksi ehkäisystä keskusteluun.  
  • Gynekologilla: Taulu on tarkoitettu puheen ja kommunikoinnin tueksi gynekologin vastaanotolla käyntiin.  
  • Intiimialueen hygienia: Taulu on tarkoitettu puheen ja kommunikoinnin tueksi intiimialueen hygieniasta keskusteluun ja ohjeistukseen.  
  • Kuukautiset: Taulu on tarkoitettu puheen ja kommunikoinnin tueksi kuukautisista ja niiden hoidosta keskusteluun ja ohjeistukseen.  
  • Kondomin käyttäminen: Taulu on tarkoitettu puheen ja kommunikoinnin tueksi kondomin käyttämisestä.
  • Murrosikä: Taulu on tarkoitettu puheen ja kommunikoinnin tueksi murrosiästä keskusteluun.  
  • Raskaus ja synnytys: Taulu on tarkoitettu puheen ja kommunikoinnin tueksi raskaudesta ja synnytyksestä keskusteluun, lääkärin vastaanotolle tai synnytyslaitokselle.  
  • Seksi: Taulu on tarkoitettu puheen ja kommunikoinnin tueksi seksistä keskusteluun.  
  • Seksi seksivälineen kanssa: Taulu on tarkoitettu puheen ja kommunikoinnin tueksi seksistä ja seksin apuvälineistä keskusteluun.  
  • Seurustelu: Taulu on tarkoitettu puheen ja kommunikoinnin tueksi seurustelusta keskusteluun.  
  • Sooloseksi penis: Taulu on tarkoitettu puheen ja kommunikoinnin tueksi sooloseksistä keskusteluun.  
  • Sooloseksi vulva: Taulu on tarkoitettu puheen ja kommunikoinnin tueksi sooloseksistä keskusteluun. 
  • Urologilla: Taulu on tarkoitettu puheen ja kommunikoinnin tueksi urologin vastaanotolla käyntiin.  
  • Yksityisyys: Taulu on tarkoitettu puheen ja kommunikoinnin tueksi häiritsevästä käyttäytymisestä, omista rajoista ja käyttäytymisen säännöistä keskusteluun. 

Saat ladattua taulut omalle laitteellesi oston jälkeen ja voit myös tulostaa sen käyttöösi. Taulut on toteutettu kokonaisuudessaan vain SelkoSeksin kuvilla. 

Voit katsoa esimerkiksi YouTube videon kommunikaatiotaulun käyttämisestä TÄÄLTÄ.

Voit ottaa yhteyttä suoraan yhteydenottolomakkeen kautta: TÄÄLTÄ 

Lisätietoja ja yhteydenotot 

Henna Suikki

puh. 0503447864  

henna@selkoseks.fi 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kommunikointitaulupaketti 16 kpl | Selkoseks”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *