Aivovamman vaikutukset seksuaalisuuteen -opas PDF

3,90 

Seksuaalisuuteen liittyvää tietoa ja aivovamman vaikutuksista on edelleen suhteellisen vähän ja opas on tarkoitettu sekä aivovamman saaneille ihmisille, heidän läheisilleen että ammattilaisille sosiaali- ja terveydenhuollossa.

Opas on napakka tietopaketti aivovamman vaikutuksista ja oppaan tarkoituksena on olla helppolukuinen ja helposti lähestyttävä. Teemaa lähestytään sensitiivisesti ja moniulotteisesti ja oppaan tavoitteena on puhutella sellaisenaan pari- ja moniskuntia seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuolesta riippumatta.

Oppaaseen on pyydetty kommentteja ja kokemuksia aivovamman saaneilta ihmisiltä sekä heidän läheisiltään. Oppaassa ovat olleet yhteistyökumppanina Aivovammaliitto sekä Tatu ry.

Kirjoittajana on erityistason seksuaaliterapeutti NACS ja toimintaterapeutti YAMK Henna Suikki. Henna on työskennellyt kuntoutuksen ammattilaisena yli 10 vuotta ja on erikoistunut aivovauriokuntoutukseen. Henna haluaa jakaa oikeaa, mutta rehellistä ja monipuolista tietoa seksuaalisuudesta ja normalisoida siitä keskustelun osana kuntoutusta ja terveydenhuoltoa.

Lisätietoja voit kysyä Hennalta henna@selkoseks.fi

Ladattava PDF-opas, johon pääset tutustumaan heti oston jälkeen. Muista tallentaa opas koneellesi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aivovamman vaikutukset seksuaalisuuteen -opas PDF”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *