In english

Selkokuvapaketti | Täydennys 2024

69,00 

Mikäli olet hankkinut SelkoSeks selkokuvia ennen 01/ 2023, voit ostaa tämän täydennyspaketin täydentämään aiempaa kuvapankkia.

Tässä paketissa löydät 206 kuvaa lisää. Tätä pakettia emme suosittele ostettavaksi irrallisena, koska kuvat ovat hyvin satunnaisia kuvia. Uudessa paketissa löydät kuvia varsinkin anatomiaan, kondomin käyttöön, kuukautissiteen vaihtoon, koskettamiseen, rintaterveyteen sekä seksin välineisiin. 

Kuvat saat jaetussa kansiossa ja kansiosta saat kuvat ladattua koneellesi jpg muodossa, jolloin voit käyttää niitä osana omaa kommunikoinnin apuvälinettä tai kommunikointitaulua.

 

Selkokuvapaketti täydennys 2024.

 

Selkokuvapaketti Täydennys on sinulle joka olet hankkinut kuva ennen 01/2023. Selkokuvia voidaan käyttää yksitellen ja osana kommunikaation apuvälineitä. Kommunikaation apuvälineitä voivat olla kommunikointitaulu, kommunikointikansio, puhelaite tai kommunikointiohjelma. Nykyteknologia on mahdollistanut tablettien ja puhelimien käytön myös kuvakommunikaatiossa.

Usein kuvien käyttöön ja valintaan tarvitaan ammattilaisen tai läheisen apua ja tukea, jotta ihminen osaa itse niitä hyödyntää.

Kuvia voidaan siis koota laajemmiksi sanastoiksi tai käyttää yksitellen. Kuvien avulla voi kertoa asiasta vain yksittäisiä sanoja käyttämällä tai muodostamalla monisanaisempia lauseita. Kommunikointitauluissa on yleisesti koottu tiettyyn aihealueeseen helposti saataville verbejä, adjektiiveja ja substantiiveja, joilla kokonaisilla lauseilla kommunikointi helpottuu. SelkoSeksiltä löydät myös valmiita kommunikointitauluja TÄÄLTÄ. 

Kuvat saat jaetussa kansiossa ja kansiosta saat kuvat ladattua koneellesi jpg muodossa, jolloin voit käyttää niitä osana omaa kommunikoinnin apuvälinettä tai kommunikointitaulua.

Huomioithan ostaessasi, että kuvat ovat vain sinun henkilökohtaiseen käyttöösi, eivät muille.

KUVAT OVAT OSTETTAESSA VAIN YHDEN IHMISEN / YHDEN YKSIKÖN KÄYTTÖÖN! 

Esimerkiksi jos asumisyksikkösi kaipaa kuvia, voit ostaa yhden paketin ja käyttää niitä yksikön päiväohjelmissa, struktuureissa, ohjeissa ja yksikössä asuvien ihmisten kanssa kommunikoidessa.

Tämä paketti on sinulle, joka olet hankkinut SelkoSeks kuvat ennen 01/2023. 

 

Täydennyspaketti sisältää yli 200 uutta kuvaa ja on hinnaltaan 69€. Täydennys pakettia emme suosittele ostettavaksi irrallisena, koska kuvat ovat hyvin satunnaisia kuvia.

Uudessa paketissa löydät kuvia varsinkin anatomiaan, kondomin käyttöön, kuukautissiteen vaihtoon, koskettamiseen ja rintaterveyteen.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Selkokuvapaketti | Täydennys 2024”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *