KEHO JA ANATOMIA | Selkokuvapaketti 2023

154,00 

KEHO JA ANATOMIA paketti sisältää Selkoseks kuvapankin keho ja anatomia kuvat. Kuvista löydät kehon eri osia nimettyinä sekä erilaisia ihmiskehoja kuvattuna moninaisuus huomioiden. Kuvia ovat mm. avanne, esinahka, penis, sisemmät häpyhuulet, emätin, mastektomia ja väliliha. Kuvia paketissa on yhteensä 77 kpl. Paketin ostamalla saat ladattua kuvat koneellesi jpg muodossa, jolloin voit käyttää niitä osana omaa kommunikoinnin apuvälinettä tai kommunikointitaulua. HINTA 154 

Nyt voit ostaa kuvia teemoittain tai kaikki kerralla!  

Koko kuvapaketissa löydät nyt huikeat 341 selkokuvaa aihealueina keho, anatomia, seksi, seksin välineet, suhteet, tunteet, terveys ja hygienia. Paketin ostamalla saat ladattua kuvat koneellesi jpg muodossa, jolloin voit käyttää niitä osana omaa kommunikoinnin apuvälinettä tai kommunikointitaulua.  

Koko paketin ostamalla kuville jää hintaa VAIN 1,34 € kappaleelta. Teemapaketeissa kuvien hinta on 2 € / kpl.   

 

JOS TYÖYHTEISÖSSÄ ON USEAMPI IHMINEN, ketkä tarvitsevat kuvat käyttöön, saat alennusta enemmän, mitä useamman paketin ostat (sekä kategoriapaketit, että kaikki kuvat kerralla). Ostaessasi 2-3 lisenssiä, saat alennusta -5 %. Ostaessasi 4-6 lisenssiä, saat alennusta 7,5 %, ostaessasi 7 lisenssiä saat 10 % alennusta.  Mikäli tarvitset useamman lisenssin kuin 7, otathan yhteyttä henna@selkoseks.fi ja teemme teille tarjouksen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KEHO JA ANATOMIA | Selkokuvapaketti 2023”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *