Search
Close this search box.

Itsetyydytys penis | Ohjetaulut

6,90 

Ohjetaulut nyt saatavilla.

Tästä saat ostettua ohjetaulun aiheena Itsetyydytys – penis. 

SelkoSeks on luonut valmiita ohjetauluja, joita voi käyttää kommunikaation, opettamisen, ohjeistamisen tai seksuaalikasvatuksen tukena. Ohjetauluja on tällä hetkellä saatavilla kahdeksan (8) kappaletta. Ohjetaulut sisältävät selkokuvat ja lyhyet sanalliset ohjeet toiminnasta. Taulut ovat ostettavissa verkkokaupastamme kappaleittain tai kaikki kerralla. Yksittäin ostettuna hinta on 6,90 € ja kaikki 8 kerralla 44,90 €. Saat taulut PDF versiona ladattua itsellesi oston jälkeen. Jokaisessa taulussa on kaksi erilaista mallia, jotta voit käyttää selkeintä versiota Sinun tarpeisiisi.

Ohjetaulut nyt saatavilla! Pakettina tai yksitellen ostettuina. 

SelkoSeks ohjetaulut tarjoaa valikoiman erityisesti suunniteltuja taulustoja, jotka tekevät seksuaalisuuden käsittelystä selkeämpää ja saavutettavampaa. Näiden taulujen avulla kommunikointi, opettaminen ja ohjeistaminen muuttuvat entistä tehokkaammiksi ja ymmärrettävämmiksi. Saatavillasi on kahdeksan huolella suunniteltua ohjetaulua, jotka käsittelevät eri teemoja seksuaalisuudesta, mukaan lukien itsetyydytys, seksivälineen turvallinen käyttö ja intiimihygienia.

Kuvalliset ohjeet ovat erinomainen työkalu puhevammaisten henkilöiden arjen tukemiseen. Ne tarjoavat visuaalisen ja selkeän keinon ilmaista tarpeita, tunteita ja toiveita ilman sanoja. Tämä visuaalinen kommunikointikeino auttaa vähentämään väärinymmärryksiä ja parantaa itsenäistä toimintakykyä päivittäisissä tilanteissa.

Jokainen ohjetaulu sisältää selkokuvat ja tiiviit, selkeät sanalliset ohjeet, jotka on suunnattu erityisesti kommunikointihaasteiden kanssa eläville henkilöille. Taulut ovat ostettavissa yksittäin hintaan 6,90 € tai kokonaisena pakettina, joka sisältää kaikki kahdeksan taulua, hintaan 44,90 €. Tämä kattava paketti tarjoaa välineen, joilla voit tukea ja edistää seksuaaliterveyttä ja hyvinvointia tehokkaasti ja kunnioittavasti.

Tilauksen yhteydessä saat ohjetaulut kätevästi PDF-muodossa, mikä mahdollistaa niiden välittömän käytön missä ja milloin vain. Jokaisesta aiheesta on tarjolla kaksi erilaista mallia, joten voit valita juuri sinun tai opetettavasi tarpeisiin parhaiten soveltuvan version.

Ohjetaulut kattavat seuraavat aiheet:

Itsetyydytys vulva: Opastaa turvalliseen itsetyydytykseen.

Itsetyydytys penis: Tarjoaa ohjeet nautinnolliseen ja turvalliseen itsetyydytykseen.

Tekovaginan käyttö: Neuvoo tekovaginan käytössä.

Dildon käyttö emättimeen: Selittää, miten dildoja käytetään emättimessä turvallisesti.

Dildon käyttö peräaukkoon: Antaa ohjeita dildon turvalliseen käyttöön anaalissa.

Anaalitapin käyttö: Opastaa anaalitapin käytössä.

Kuukautissiteen vaihto: Ohjeistaa kuukautissiteen vaihdossa, tärkeässä päivittäisessä hygieniatoimessa.

Kondomin käyttö: Neuvoo, miten kondomi puetaan oikeaoppisesti, edistäen turvallista seksiä.

Ohjetaulujen käyttäminen osana päivittäistä arkea on valinta, joka tukee sekä omaa että läheistesi seksuaaliterveyttä ja hyvinvointia. SelkoSeks – askelesi kohti selkeämpää ja turvallisempaa seksuaalikasvatusta.

Lue lisää koulutuksistamme TÄÄLTÄ. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Itsetyydytys penis | Ohjetaulut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *