In english

Seksuaalisuus terveydenhuollossa – koulutuskokonaisuus

69,90 

Seksuaalisuus terveydenhuollossa koulutuskokonaisuus

 

Tervetuloa matkaamme tähän koulutuskokonaisuuteen, josta löydät yhteensä yli 10 tuntia materiaalia aiheena seksuaalisuus ja seksuaaliterveys! Koulutuskokonaisuus on suunnattu erityisesti kaikille sosiaali-, terveys- ja kuntoutusalan ammattilaisille sekä aiheesta kiinnostuneille.Koulutuskokonaisuudessa luennoitsijoina toimii kaksi ammattilaista. Susanna ja Henna yhdistivät voimansa ja näin luentojen sisältö palvelee jokaista sotealan ammattilaista entistä monipuolisemmin.

   ”Todella tärkeää asiaa kaikille esimerkiksi terveydenhuollossa työskenteleville. Hyviä puheeksioton välineitä!” 

  ”Kattava kokonaisuus noin lyhyeen aikaan, hyviä vinkkejä millaisin keinoin voi huomioida seksuaalisuutta omassa asiakastyössä ja kuinka kysyä asiakkaalta tähän liittyvistä asioista.” 

       ”Hienoa kuulla aiheesta asiantuntijalta, koska siihen liittyviin törmää varmasti jossakin vaiheessa työuraa. Laittoi miettimään omaa suhtautumista ko. Asioihin.”

      ”Kiitos, että järjestät näitä ” helppoja” ei liian pitkiä, etäwebinaareja. Tarpeellista päivitystä omiin tietoihin. Lämmin kiitos.” 

Kokonaisuudesta löydät seuraavat kokonaisuudet:
 • Johdanto
  • Videolla esittelemme itsemme, taustamme ja kerromme vinkit hyviin materiaaleihin. Näin aihevideot siis keskittyvät vain aiheisiin eikä videoilla tule toistoa perusasioista.
 • Sairastumisen ja vammautumisen vaikutukset
 • Ikääntymisen vaikutukset
 • Neurologisten sairauksien vaikutukset
 • Pitkittyneen kivun vaikutukset
 • Seksuaalisuuden huomioon ottaminen kuntoutuksessa
 • Seksuaalisuuden huomioon ottaminen hoitotyössä
 • Seksuaalisuuden erityispiirteitä kehitysvammaisten ihmisten parissa
 • Autisminkirjolla olevien ihmisten seksuaalisuuden huomioiminen
 • Seksuaaliväkivallan ennaltaehkäisy erityisryhmien parissa
 • Seksin ja nautinnon välineet
 • Seksuaalisuuden ja seksin puheeksi ottaminen ilman seksuaalineuvojan koulutusta
 • Vaikeiden tunteiden käsittely liittyen seksuaalisuuteen ja puheeksi ottamiseen
 • Naisen/vulvallisen seksuaalisuuden erityispiirteitä
 • Miehen/peniksellisen seksuaalisuuden erityispiirteitä
 • Sukupuolen, suuntautumisen ja suhteiden moninaisuuden huomioiminen asiakastyössä

Aiheita on yhteensä 15 ja materiaalia yli 10 tunnin verran! Kokonaisuuden tilatessasi saat videot kaikista aiheista, joissa Henna ja Susanna luennoivat. Saat erikseen ladattua luentojen pohjana toimivat luentodiat, joten luennot ovat helposti kuunneltavissa vaikkapa lenkillä, autossa tai ruokaa laittaessa koska dioja ei tarvitse seurata luennon aikana ja erikseen tuleviin dioihin on helppo palata myöhemmin. Videot ja materiaalit saat ladattua omalle laitteellesi, joten ne jäävät käyttöösi myös tulevaisuudessa. Säilytäthän ne itselläsi.

Kokonaisuus on vain yksityiskäyttöön eikä organisaatioiden tai isompien toimijoiden jaettavaksi työyhteisöille. Mikäli materiaalia toivot laajemmin työporukallesi, kysythän tarjouksen meiltä.

Saat käyttöösi kaikki videot, joiden yksittäiskesto on 20–45 minuuttia. Valitse omaa työtäsi koskevat kokonaisuudet tai katso kaikki – tiedät kyllä, miten haluat omaa ammattitaitoasi kehittää!

  ”Hyvä suhtautumistapa ja maalaisjärkinen.” 

  ”Hyvä, ajatuksia herättävä kokonaisuus.” 

Luennoitsijoina toimivat kaksi huikeaa ammattilaista:

Susanna Alhonkoski sairaanhoitaja-kätilö AMK, Erityistason seksuaaliterapeutti NACS. Susanna on työskennellyt laajasti erilaisilla hoitotyön kentillä painottuen erityisesti ikääntyneisiin ja kätilön työhön. Seksuaaliterapiavastaanotollaan ja kouluttajana Susanna pysähtyy erilaisten tarinoiden äärelle, jossa monesti puhutaan seksuaalisuuden ja kohtaamisen tärkeydestä myös terveydenhuollossa.

Henna Suikki toimintaterapeutti YAMK, Erityistason seksuaaliterapeutti NACS, työnohjaajakoulutettava. Henna on toiminut erityistä tukea tarvitsevien ihmisten kanssa kuntoutuksen ammattilaisena. Hän on erikoistunut varsinkin aivovauriokuntoutukseen sekä kehitysvammaisten ja neurokirjon ihmisten seksuaaliterveyden tukemiseen. Hennan erityisosaamista onkin sairastumisen ja vammautumisen vaikutukset seksuaalisuuteen. Hennan kehittämä SelkoSeks palvelu on Suomen suurin seksuaalisuusteemainen materiaalipankki.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seksuaalisuus terveydenhuollossa – koulutuskokonaisuus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *